16. sep. 2017
Af Lisbeth Grube

Lykkelige Anne Glad: Er blevet mor til lille Kaj

Anne Glad
Anne Glad.
Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET
Anne Glad, den populære livsstilsekspert fra ”Kender du typen?”, og kæresten Kim Vagn Wagner er blevet forældre til den smukkeste lille dreng.

Anne Glad er jublende lykkelig. Den 45-årige livsstilsekspert fra ”Kender du typen?” og musikerkæresten Kim Vagn Wagner, 32, er nemlig blevet forældre til en dejlig, lille søn.

- Lille Kaj kom til verden onsdag eftermiddag, mens jord og himmel stod i et. Præcis en uge efter termin. Han er den smukkeste lille fyr med masser af brunt hår, vejer knap tre kilo og fylder en halv meter, fortæller Anne Glad til BILLED-BLADET.

Hun fik de første veer tirsdag, og samme aften tog parret til Rigshospitalet i København.

Jordemoder med overskud

- Næste morgen gik det løs, og vores fantastiske jordemoder Sara havde besluttet sig for, at det skulle afsluttes på hendes vagt. Der var lidt panik undervejs, for Kaj blev stresset og hans puls droppede. Men Rigshospitalets personale var helt utrolige. Så kompetente og effektive og imponerende. I det hele taget har vi været så lykkelige over at bo i Danmark med vores sundhedssystem. Det var den mest velsmurte maskine. Overskudsagtige mennesker hele vejen rundt. Det lykkedes ikke helt at få ham ud, inden vagten sluttede, men Sara blev længere og tog imod ham. Hun skulle ellers have været hjem for at bage kage til sine kolleger. For fredag gik hun selv på barsel, fortæller en taknemmelig Anne, som sammen med lille Kaj og Kim kunne vende hjem til lejligheden fredag aften.

- Vi har været indlagt, mens Kaj er blev gennemtjekket, men alt er i skønneste orden. Nu lukker vi ned og koncentrerer os om vores lille nye familie. Vi er meget lykkelige og trætte, fastslår den nybagte mor.

Læs mere om: