Lykkelige Mille Lehfeldt vinder Maestro

Mille Lehfeldt og far, Stig Hoffmeyer

Mille Lehfeldt og far, Stig Hoffmeyer

Foto: Birger Storm
Lykke-skuespilleren, Mille Lehfeldt, var næsten mundlam efter sin sejr i DRs dirigent-konkurrence ”Maestro".

Ingen kunne være meget stolt end Mille Lehfeldts far, skuespilleren Stig Hoffmeyer, der sad på forreste række, da hans datter i aftes vandt DRs dirigentkonkurrence "Maestro". Og Stig Hoffmeyer tog gerne æren for at være den, der har "udsat" Mille for klassisk musik gennem hele hendes barn- og ungdom.

Der var absolut ingen "bad feelings" fra den berømte udenlandsdansker, Gitte Nielsen, der - igen - blev nummer to i en dansk TV-konkurrence. I foråret deltog hun nemlig også i TV3s store kokke-konkurrence, "Masterchef", hvor hun i øvrigt tabte i finalen til Søs Egelind - samme Egelind, der også vandt først sæson af "Maestro".

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Finale-koncerten fandt sted i DRs flotte koncertsal, og selv om Peter Mygind havde imponeret både publikum og dommere med sin følsomme tilgang til dirigent-jobbet, så måtte han se sig slået af Gitte Nielsen og Mille Lehfeldt halvvejs inde i koncerten. Og efter at have dirigeret den meget svære 1. sats af Beethovens 5. symfoni, var det med 68 % af seernes sms-stemmer Mille Lehfeldt, der vandt den gyldne dirigentstok.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden