19. maj. 2022
Af Karina Didriksen

Mads Langer i tårer på tv: Udsat for vild oplevelse

Mads Langer.
Mads Langer.
Foto: Jeppe Melchiorsen/DR
Popstjernen Mads Langer oplevede at være gæst til sin egen begravelse i det nye DR-program ”I hjernen på stjernen”.

Mads Langer vidste ikke, hvad han gik ind til, da han sagde ja til at medvirke i det nye DR1-program ”I hjernen på stjernen”.

Den 38-årige popstjerne endte med at få en vild oplevelse, som han aldrig vil glemme. Han var nemlig gæst ved sin egen begravelse.

Mads Langer blev udsat for en række eksperimenter af den psykologiske manipulator Jan Hellesøe, og i et af dem sad han pludselig i en fyldt kirke med en hvid kiste foran sig.

- Vi er samlet her i dag for at tage afsked med Mads Langer. Han var højt elsket af både venner og familie og naturligvis også som musiker, lød ordene fra præsten, hvorefter det gik op for sangeren, at det var ham, det hele handlede om.

Det var hæsligt

Mads Langer blev så berørt af præstens rørende ord, at tårerne begyndte at trille.

- Det var intenst, sagde en rørt Mads efterfølgende om den hårde oplevelse og tilføjede:

- Det var hæsligt, men det var et vildt eksperiment at opleve. Jeg håber, at jeg er de ting for mine nærmeste pårørende, som der blev sagt. Det føler jeg, at jeg er.

I programmet havde sangeren fortalt, at han som barn ikke rigtig troede på sig selv og på, at han var god nok. Han er som person meget følsom og ydmyg, og eksperimentet understregede, at han skal tro på sig selv.

DR1-programmet ”I hjernen på stjernen” sendes torsdage kl. 20.00 på DR1.

https://imgix.billedbladet.dk/dr-0650004web.jpg
Foto: Jeppe Melchiorsen/DR

Læs mere om: