Mandag, 8. juni 2020 — af Laura Dalgård Hansen

Mads Steffensen fylder 50: Sådan fejrer han dagen

Mads Steffensen
Mads Steffensen
Foto: Kaspar Wenstrup
Mandag fylder Mads Steffensen 50 år, men den store fødselsdagsfejring må vente på grund af coronakrisen.

Mads Steffensen er en af Danmarks mest populære tv- og radioværter og i dag, den 8. juni, fylder han 50 år.

Den runde dag skulle egentlig have været fejret med en stor fest, men den er som så meget andet blevet udskudt på grund af coronakrisen.

Mads Steffensens travle tid

Den store fejring må altså vente, men på den runde dag håber Mads Steffensen at få besøg af et par venner. Og faktisk er der ikke meget andet, som den beskedne nordjyde ønsker sig på dagen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg er så kedelig, så jeg ønsker mig ikke noget. Hvis bare nogle stykker kommer over og drikker et glas vin, så er jeg tilfreds, fortæller han.

Den seneste tid har været fyldt op af både ”Mads & Monopolet”, ”Fællessang – hver for sig”, ”Kender du typen?” og ”Drive-in med Mads & Monopolet”, så fødselaren har ikke haft meget tid til at forholde sig til, at han i dag runder det skarpe hjørne.

- Jeg har haft hovedet fyldt med alt muligt andet end min egen alder. Men jeg har det fint med at blive 50. Jeg har det godt, og familien har det godt, understreger Mads Steffensen, der er gift med Marianne, som han har tre sønner med.

Taknemmelig Mads Steffensen

Med alle de ting han har gang i, fristes man til at sige, at Mads Steffensen er på sin karrieres højdepunkt.

- Sådan nogle ord ville jeg aldrig selv bruge. Jeg synes, det går enormt godt, og jeg har fundet en enorm ro i det, jeg laver, og det føles godt. Jeg nyder bare øjeblikket. Jeg har ikke lavet en femårsplan med ting, jeg skal nå. Jeg laver nogle spændende ting, som er sjove, og som betyder noget. Jeg er så privilegeret, at jeg får lov til at arbejde med nogle af de dygtigste folk i Danmark. Det er jeg taknemmelig for, siger Mads Steffensen.

Og han forsikrer, at han ikke har nogen ambitioner om at hvile på laurbærrene, selvom han nu er blevet 50 og har prøvet det meste.

Læs hele interviewet med Mads Steffensen i BILLED-BLADET nr. 23, der er på gaden nu. Her kan man også læse sjove fødselsdagshilsner fra mange af hans kendte venner.

Mads og Marianne Steffensen
Foto: Lars H. Laursen

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden