Mads Steffensen: Rørende at lave Nærradiofonien

Mads Steffensen

Mads Steffensen

Foto: Alex Tran
Mads Steffensen har mødt mange mennesker i sit nye TV-program ”Nærradiofonien”. De møder har fået ham til at fælde en tåre og kramme sine børn en ekstra gang.

I foråret har TV-værten Mads Steffensen kørt Danmark rundt med Jacob Riising i programmet ”Nærradiofonien”. Her har de mødt mange mennesker med rørende historier. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- Det er hverdagens helte, vi møder. Det har været meget rørende at møde dem alle sammen, og jeg har da fældet en tåre mere end én gang, fortæller TV- og Radioværten til BILLED-BLADET, da de møder ham på Skanderborg Festival. 

Kysser børnene en ekstra gang

I TV-programmet ”Nærradiofonien” møder Mads Steffensen og Jacob Riising mennesker, der har en god historie, hvad end de kæmper med sygdom eller muntre festivalgæster. I første program besøger makkerparret blandt andet epilepsihospitalet Filadelfia. Især de medvirkende, der kæmper med sygdom har givet Mads Steffensen stof til eftertanke. 

- Det har været livsændrende at lave programmet. Jeg har krammet mine børn en ekstra gang efter at have mødt personerne i programmet, fortæller han. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden