Fredag, 30. august 2019 — af af

Mads Steffensen: Vi har fået muget ud

Mads Steffensen
Mads Steffensen
Foto: Gregers Overvad
Den populære DR-vært har fået lidt mindre indbo efter flytningen.

Det er blot et års tiden siden, at tv- og radioværten Mads Steffensen med sin familie rykkede ind i et 80-år gammelt hus i Vanløse ved København. Og selv om huset har plads nok, betød flytningen også, at Mads og familien fik kigget lidt nærmere på deres jordiske gods. Efter flytningen har han derfor fået lidt mindre indbo.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mine sønner må gerne gå i mine fodspor

– Man flytter ikke 1:1, og hele indboet flytter ikke med. Så vi har fået muget ud, fortæller DR-værten. Hans familie tæller hustruen Marianne og sønnerne August 21, Noah 18 og Corfitz, 14.

– Det er sjovt, for jeg har lavet ”Mads & Monopolet” i snart 15 år efterhånden. – Familien lytter ikke med hver gang. Det er nok også meget at forlange hver lørdag i 15 år! Men det sjove er, at da jeg begyndte som vært i programmet, havde jeg små børn, og den yngste var ikke født endnu. – Vi havde derfor en masse år, hvor børnene var små, og alle var oppe, når jeg tog afsted på job. Når jeg kommer hjem nu, er nærmest ingen stået op, for de sover alle længe, siger Mads med et smil.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Om sønnerne skal gå samme vej som farmand, har han dette svar på: – Jeg ved det ikke. Vi må se, men det er ikke noget, jeg vil fraråde, lyder det lunt fra den populære vært.

Mads Steffensen med sine sønner til cirkuspremiere i 2011. I mellemtiden er de blevet til unge mænd.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden