17. jan. 2014
Af af Henrik Salling

Malou fra X Factor er ikke til heavy-musik som sin far

Malou Patino
Malou Patino
Foto:Youtube
18-årige Malou Patino gjorde indtryk på dommerne i fredagens udgave af X Factor og trods skepsis fra Thomas Blachman gik hun videre..

Malous far, Hal Patino, er bassist i bandet King Diamond, og hun har siden sin fødsel fået musikken ind med modermælken.

- Jeg er vokset op med musik, men min far er jo mere til heavy-musik. Det er sådan set fint nok, men det er ikke lige min stil. Jeg kunne ikke selv finde på at spille og synge heavy-musik, fortæller Malou, hvis bror Maryann Cooper også er musiker.

Malou kan i øvrigt afsløre, at fans af King Diamond godt kan glæde sig. For selv om bandet efterhånden har en del år på bagen, så barsler de snart med noget nyt materiale.

Malou selv er dog mere inspireret af den lidt blødere musikgenre og lader sig inspirere af blandt jazz og hvad hun ellers hører.

- Men det er mærkeligt, at skulle se sig selv på skærmen. Det har jeg aldrig prøvet før. Så jeg vælger nok at se udsendelsen for mig selv.

Til sin audition valgte hun et nummer, som adskilte sig en del fra de andre deltagere. Og det var helt bevidst.

- Jeg sang et nummer, som jeg kunne være sikker på, ingen andre havde valgt. Jeg ville helst ikke have, at dommerne skulle sammenligne mig med andre, fortæller hun og løfter sløret for, at hun allerede har en plan b, hvis X Factor ikke bliver vejen frem.

- Jeg har planer om at tage til Hollywood til foråret. Men det kan jeg ikke sige så meget om endnu, siger hun.

Læs mere om: