23. mar. 2014
Af af Helle Skram de Fries

ManBand glæder sig til Rådhuspladsen

Jesper, Dennis og Ole fra ManBand.
Jesper, Dennis og Ole fra ManBand.
Foto: Hanne Juul
De tre dygtige medlemmer af mandegruppen har fået flere job i kalenderen.

- Det bliver da SÅ fedt at spille foran et stort livepublikum på Rådhuspladsen, fortale Dennis fra ManBand, da BILLED-BLADET mødte ham og de to andre gruppemedlemmer ved ”X Factor”-semifinalen fredag aften.

Selv om ManBand blev stemt ud lige inden semifinalen, var humøret mere end højt. Ole, Jesper og Dennis heppede selvfølgelig på deres mentor Thomas Blachmans gruppe Anthony Jasmin, der da også gik videre til finalen.

På mandag skal ManBand og Pernille Nordtorp, der røg ud i fredags, spille som opvarmning ved den store ”X Factor”-livekoncert på Rådhuspladsen.

Positive reaktioner

Efterfølgende spiller de tre finalister, Henriette Haubjerg, Anthony Jasmin og Lucy Mardou, i en TV-transmitteret koncert.

Udover at glæde sig til koncerten på Rådhuspladsen kan ManBand også glæde sig over alle de positive reaktioner, de får efter deres deltagelse i ”X Factor”.

- Ja, det er helt vildt, og vi får også flere job, hvor vi er ude og spille, og det er jo bare rigtig dejligt, lød det fra ManBands mindst hårfagre medlem, Dennis.

Læs mere om: