7. mar. 2014
Af Helle Skram de Fries

ManBand glæder sig til X Factor Melodi Grand Prix-aften

Manband fra "X Factor" 2014.
Manband fra "X Factor" 2014.
Foto: Hanne Juul
I aften er der Melodi Grand Prix på programmet i "X Factor" - læs her, hvilke Melodi Grand Prix-klassikere, du kan glæde dig til.

I aften er der Melodi Grand Prix-tema i "X Factor", og de unge deltagere har valgt nogle af de lidt ældre klassikere fra den ikoniske sangdyst.

Eksempelvis skal Henriette Haubjerg synge Trine Dyrholms "Danse i Måneskin", mens de to unge i Thomas Blachmans gruppekategori "Anthony Jasmin" skal synge Otto Brandenburgs klassiker "To lys på et bord".

Pernille Nordtorp synger "Devine" af Sébastian Tellier, og Steffen Gilmartin har kastet sig over Johnny Logan-nummeret "What's another Year".

Lucy Mardou skal synge "Satellite" af Lena, og ManBand har valgt nummeret "Save Your Kisses For Me" af Brotherhood of Man.

- Vi havde først valgt nummeret "Poupée de cire" (med musik af Serge Gainsbourg, red.), men det fungerede ikke rigtigt, så nu blev det det her nummer, der er et "up-tempo" nummer. Vi synger det lidt langsommere, og så får det lige en snert af noget melankoli, forklarer Jesper Lohmann til BILLED-BLADET.

-Ja, vi er meget glade for det nummer, supplerer Dennis.

Mange kvalitetsnumre

ManBand er ikke de store Melodi Grand Prix-fans, men da de kiggede mulighederne igennem, var der efter deres mening klart mange kvalitetsnumre.

- Og vi er gået efter at finde noget, der ikke var alt for brugt, siger Jesper.

For alle tre ManBand medlemmer er det vgitgt, at de gennem deres musik og deltagelse i X Factor får vist noget gennem-musikalsk, og noget der viser inderlighed.

- Vi vil gerne vise, at det også er maskulint at vise følelser, lyder det fra Ole.

De tre bandmedlemmer glæder sig til i aften - og krydser alle deres tilsammen 30 fingre for, at de går videre til næste liveshow.

Læs mere om: