Maria Yde: Kunne ikke klare jobbet uden mor

Maria Yde
Maria Yde
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Maria Yde, der er vært på Aftenshowet, har svært ved at få familieliv og job med skæve arbejdstider til at passe sammen. Heldigvis hjælper hendes mor.

Maria Yde har været vært på DRs Aftenshowet i et år, men selv om selv kalder sig struktureret og fortæller, at hun har en struktureret hverdag, så har hun nok at se til. Med et job med atypiske arbejdstider, to små børn og en mand, der også har fuldtidsarbejde, så er der behov for struktur.

Men hun føler sig ikke stresset, siger hun.

– Hvis jeg føler mig noget, er det træt. Man kan godt tænke af og til, hvad er det egentlig, vi har gang i, siger Maria Yde og fortsætter:

- Man står op klokken seks og pisker ud af døren, afleverer de stakkels børn og pisker hen for at hente dem igen, skynder sig at lave aftensmad og så i seng med ungerne, og så falder man selv om foran fjernsynet. Men jeg tror, det gælder alle, der har fuldtidsarbejde og små børn, siger Maria Yde.

Jeg kan mærke, at det bliver lettere

Og Maria Yde og hendes mand er endda så heldig at Maria Yde har en mor, der kan træde til to gange om ugen, når Maria Yde har sene aftenvagter på Aftenshowet.

– Jeg er så oven i købet så heldig, at jeg har en mor, som henter børnene to gange om ugen på de dage, hvor jeg har de sene aftenvagter. Det er en kæmpestor hjælp i hverdagen. Og allerede nu kan jeg mærke, at det er blevet lettere end for bare et halvt år siden. Nu kan vi da sidde ned at spise sammen, siger hun.

LÆS OGSÅ:
Maria Yde lever i, hvad hun kalder et arrangeret ægteskab. Her fortæller hun, hvad det betyder

LÆS OGSÅ:
Caroline Boserup – tidligere vært på TV 2 – er stoppet på Aftenshowet. Her fortæller hun, hvorfor hun valgte at sige sin stilling på

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden