Maria Yde tager baby med på job

Maria Yde

Maria Yde

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
På lørdag går TV-værten Maria Yde på direkte TV og hun tager sønnen Gustav på tre måneder med på job.

Maria Yde afbryder sin barselsorlov for en kort bemærkning, når hun lørdag aften i selskab med Mads Steffensen er vært i DR1s store sports-galla, "Sport 09", der sendes direkte fra Messecenter Herning.

- Jeg sagde ja, fordi jeg synes, det er en rigtig sjov og spændende opgave, og det var en stor oplevelse at være med sidste år, fortæller spædbarnsmoderen til BILLED-BLADET.

- Aftalen med DR har fra starten været, at jeg gerne ville være med, men at vi lige ville tale endeligt sammen efter, at Gustav var kommet til verden i september, så jeg kunne se, om jeg stadig kunne overskue det, fortæller TV-værten.

- Da han heldigvis er en glad lille dreng langt det meste af tiden og sover hæderligt om natten, så syntes jeg godt, det kunne hænge sammen, siger Maria, der har kæresten Janus Christoffersen med i Herning til at kigge efter sønnen, ligesom svigerforældrene også er med.

- Der er masser af back-up, og på den måde skal vi nok få en hyggelig lille tur ud af det, selv om jeg arbejder, siger Maria, der nyder moderrollen.

- Det er skønt at være mor! Jeg synes, det er så sjovt at se, hvordan Gustav udvikler sig dag for dag og hele tiden kan nye ting. Der er ikke noget bedre end når man kan se, at han har det godt og at få ham til at grine, fortæller den stolte mor til BILLED-BLADET.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden