Søndag, 4. november 2018 — af Ken Richter

Marianne fra Den store bagedyst: Blev rørt over hemmelig udfordring

Foto: Alex Tran
Marianne Bjerring Hansen er lykkelig for, at hun blev lørdagens mesterbager. Forinden blev hun dog meget rørt over aftenens hemmelige udfordring.

- Jeg føler, jeg hele tiden har været tæt på at blive mesterbager. Derfor er det megafedt, at det endelig skete.

40-årige Marianne Bjerring Hansen fra Børkop jubler over, at hun vandt lørdagens udgave af Den store bagedyst på DR. Samtidig slipper hun for at bære på en hemmelighed, som hun kun har indviet sin mand Carsten i.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Bageglad pædagog overrasker kollegaerne

- Jeg har ikke villet tage spændingen fra min familie og alle mine venner samt eleverne i skolen. De skal jo også have lov til at få en overraskelse, fortæller den bageglade pædagog med et stort smil.

Bortset fra en enkelt kikser i et tidligere afsnit af bagedysten, hvor Marianne brugte salt i stedet for sukker, har hun haft en fornemmelse af, at hun trods alt hører til blandt de bedste amatørbagere, og det beviste hun så lørdag aften.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- På intet tidspunkt var jeg sikker på at vinde, for sådan er jeg ikke som menneske. Jeg glæder mig aldrig på forhånd, for jeg er også bange for at blive skuffet.

Sikrede sejr med pandekager og æblekage

Marianne sikrede sig lørdagens sejr med en pandekagelagkage og en nyfortolket æblekage, inden hun til slut blev helt rørt over den hemmelige udfordring.

- Vi skulle lave en ny udgave af den kage, som vi havde bagt til den sidste casting, før de endelige deltagere blev udtaget. Straks jeg så billedet af mini-lagkagen, blev jeg rørt. For den mindede mig om min bryllupskage, fortæller Marianne.

Hun blev gift med Carsten tilbage i februar måned få dage før hun kom med i "Den store bagedyst".

Læs interviewet med mesterbageren Marianne i næste uges udgave af BILLED-BLADET.

GALLERI: Den store bagedyst 2018

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden