Mark Stokholm ny vært på Aftenshowet

Mark Stokholm

Mark Stokholm

Foto: TV 2
Fra den 1. oktober skal seerne skifte kanal, hvis de fortsat vil have Mark Stokholm på skærmen.

Den 38-årige nyhedsvært på TV 2 News og på programmet "Presselogen" på samme kanal bliver nemlig vært på "Aftenshowet" på DR1 fra den dato.

- Efter at have arbejdet med hardcore-nyhedsstof i fem år har jeg lyst til at prøve noget andet. "Aftenshowet" er et sted, hvor man går folk på klingen i skarpe interviews, men også stedet, hvor man hygger om seerne. For mig at se får jeg dermed det bedste fra begge verdener. Det er en kæmpe udfordring, som jeg glæder mig til at gå i gang, siger Mark Stokholm.

Han er uddannet som journalist på Syddansk Universitet og har arbejdet på TV 2 News, siden kanalen startede for fem år siden. Inden da var Mark Stokholm et halvt år på TV 2 Finans, ligesom han har skrevet om erhvervsstof for Dagbladet Børsen og Morgenavisen Jyllands-Posten.

Redaktionschefen for "Aftenshowet", Ole Rahbek Kristensen, glæder sig til Mark Stokholm starter.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- Mark Stokholm er en garvet journalist, der kan sit journalistiske håndværk fra mere end fem år på direkte fjernsyn. Jeg er sikker på, at han kan være med til at give journalistikken i "Aftenshowet" et yderligere løft i den retning, vi gerne vil, og være både skønt og begavet selskab for DR1's seere, siger han.

Modsat tidligere år sender "Aftenshowet" i år hele sommeren igennem - henholdsvis fra Amager Strand og fra Tangkrogen i Aarhus.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden