Martin og Birgitte fra Gift ved første blik: Vi er meget forskellige

Marti og Birgitte fra "Gift ved første blik".

Marti og Birgitte fra "Gift ved første blik".

Foto: DR
Birgitte mener, at hun og Martin er som nat og dag.

De sagde ja til hinanden uden at have set hinanden forinden, og Birgitte Michéle Nielsen, 52, og Martin Dam Asholm, 59, kunne slet ikke holde fingrene fra hinanden, da først der var kommet ring på.

I "Gift ved første blik" roser de hinanden, og Birgitte kan slet ikke skjule sin begejstring over den flotte mand med de søde og kreative indslag til bryllupsfesten.

- Mit smil bliver større og større, da jeg ser hende for første gang. Og da hun sidder fast med hælen, er jeg ved at spæne op til hende, fortæller Martin til BILLED-BLADET.

Men faktisk er de to meget forskellige, siger Birgitte.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Citygirl og landsbydreng

- Vi er som nat og dag. Jeg er en citygirl, og Martin er en landsbydreng. Jeg nyder en god middag og elsker rødvin, imens Martin slet ikke drikker og kun spiser for at overleve, siger hun.

At Martin ikke er vant til at være i nærheden af alkohol, fandt Birgitte ud af i bilen på vej fra vielsen. Hendes brudgom skulle åbne en flaske champagne, og det havde han ikke styr på.

- Vi fik også en masse alkohol i gave, men det har han så ikke kunnet drikke, fortæller hun.

På et tidspunkt i forløbet blev deres forskelligheder for stor en kamel at skulle sluge for Birgitte.

Birgitte sætter bremsen i

I slutningen af sæsonens andet afsnit, der blev sendt tirsdag, fortæller Martin, at Birgitte slet ikke vil med på den planlagte bryllupsrejse til Venedig.

- Jeg var skuffet og undrende og frustreret. For Birgitte var dejlig. Men det var så kort et forløb, at jeg ikke havde følelser i klemme endnu, fortæller Martin. 

- Folk sidder nok derude og tror, det var på grund af noget, der skete på bryllupsnatten. Men faktisk skete der ikke noget. Vi snakkede, til vi faldt i søvn, og så kyssede vi først hinanden om morgenen igen, siger Birgitte.

Først dagen efter brylluppet fandt hun ud af, hvor stort skellet mellem hende og Martin er, og det fik hende til at sætte bremsen i.

Men nu er Birgitte ikke typen, der giver op. Se med i næste afsnit af ”Gift ved første blik”, om hun alligevel tager med til Venedig.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden