Onsdag, 19. december 2018 - af Casper Nielsen

Matador-stjerner til middag hos Price

Foto: DR
James og Adam Price indtog Lauras køkken i Korsbæk på Bakken for at lave julefrokost til fire af de gode gamle Matador-stjerner. Det kan man læse om i denne uges BILLED-BLADET, der er på gaden idag.

Laura er ikke selv med i køkkenet, mens James og Adam Price gjorde præcis som Matadors kokkepige ville have gjort, da de skulle lave julefrokost til en julespecial af "Spise med Price", der bliver sendt på DR1 i aften onsdag den 19. december kl. 20:45.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Lækker mad

De to madglade brødre indtog køkkenet i Korsbæk på Bakken, og gik i gang med at forberede en lækker julefrokost med inspiration fra den lækre mad, som Laura ville have serveret for herskaberne i 1920erne.

- Det var fantastisk stemningsfuldt at stå i selveste Lauras gamle køkken og tilberede en julefrokost, som vi kunne forestille os, den kunne have været serveret for familien Varnæs for 70-80 år siden, siger Adam Price til BILLED-BLADET.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I Varnæs stue

-Vi er dykket ned i de helt gamle og klassiske opskrifter, som vi ikke har lavet før. Og det var virkelig en oplevelse at se høj og lav fra Korsbæk bænke sig omkring spisebordet i familien Varnæs' fornemme spisestue, foræller Adam Price om oplevelsen.

James og Adam Price fik nemlig både Per Pallesen, Kirsten Olesen, Malene Schwartz og Ulla Henningsen på besøg i Varnæs stue på Bakken. Resultatet – og alle røverhistorierne - kan man opleve i aften på DR.

Du kan også læse mere om Price-brødrene i Lauras køkken i BILLED-BLADETs store julenummer. Her får du også den kongelige jul, de kendtes jul samt de skønne julebabyer.

HUSK! BILLED-BLADETs store julenummer udkommer allerede i dag onsdag!

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden