1. apr. 2023
Af Laura Dalgård Hansen

Mathilde har vundet Den store juniorbagedyst: Dette er hun mest stolt af

Mathilde Tokkesdal
Mathilde Tokkesdal
Foto: Carsten Mol/DR
Mathilde Tokkesdal blev lørdag aften afsløret som vinder af "Den store juniorbagedyst".

Lørdag aften kunne jublen endelig bryde ud og glædestårerne få frit løb, da Mathilde Tokkesdal fra Solrød Strand løb med sejren i ”Den store juniorbagedyst”.

Trofæet har hun haft hjemme på værelset, siden sejren kom i hus for et halvt år siden, men det er ikke kun sejren, der betyder noget for hende – Mathilde har nemlig også fået en lang række andre ting ud af at være med i det populære DR-program.

- Det har været fuldstændig fantastisk og surrealistisk og livsændrende. Det har givet mig et helt andet syn på livet, og det har givet mig så meget i forhold til mig selv, og jeg har fået nogle venner for livet. Jeg har også fået helt vildt meget selvtillid og viljestyrke og kampgejst, siger Mathilde om alle de mange gode ting, der er fulgt med ”Den store juniorbagedyst”.

Alle de otte deltagere fra "Den store juniorbagedyst" var med til at fejre Mathilde efter sejren. 
Alle de otte deltagere fra "Den store juniorbagedyst" var med til at fejre Mathilde efter sejren.
Foto: DR

Hun er desuden rigtig stolt af, at hun har formået at være sig selv hele vejen gennem programmet.

- Jeg gik ind med et mål om at være hudløs ærlig og fortælle, hvad der foregik i mit liv, og hvorfor jeg gerne ville være med, og hvorfor det kunne gavne mig. Jeg har været mig selv og vist de ægte sider. Det er det, jeg er mest stolt af. Og så har jeg også fået nogle fantastiske venskaber, fortæller Mathilde, der hver dag er i kontakt med bagedystvennerne i en fælles Snapchat-gruppe.

Læs mere om: