16. sep. 2015
Af Maria Rode Olsen

Mesterbager Ditte: Jeg fik et venskab for livet

Ditte og Karla
Foto: Birger Storm
Ditte Julie Jensen blev kåret som ugens mesterbager i "Den store bagedyst" i første program, men det var hårdt at klare både bagedysten og passe familien derhjemme. Derfor var det godt med søde konkurrenter, man kunne dele oplevelsen med.

Konkurrencen er hård, når "Den store bagedyst" ruller over skærmen onsdag aften.

Det gælder om at bage den flotteste, mest smagfulde og overraskende kage, og alle deltagerne vil have den eftertragtede titel som "ugens mesterbager".

Men selv om de ti deltagere kæmper mod hinanden i TV-programmer, er der opstået rigtig gode venskaber, når kameraerne har været slukkede.

Mesterbager-Ditte: Fedt at kunne dele oplevelser

For Ditte Julie Jensen, der blev "ugens mesterbager" i første afsnit, var det svært både at fokusere på alle kagerne, der skulle bages og sin to-årige datter Karla der blev passet af sin far, Marck.

28-årige Ditte fandt hurtigt sammen med en af de andre bagedyst-deltagere, nemlig 42-årige Pernille.

- Marck forstår ikke, hvad der sker bag kameraerne, så det var simpelthen så fedt at kunne snakke med nogle, som var lige så indblandede i det selv, forklarer Ditte Julie Jensen.

Børnene leger sammen

Ditte Julie Jensen og Pernille Stigsgaard Morthensen er de eneste deltagere med helt små børn, så reaktionerne fra de små var et populært samtaleemne.

- Vi delte også de samme historier med, hvor hårdt det var at få det derhjemme til at hænge sammen. Vi blev begge to straffede af vores børn. De gad os ikke, når vi kom hjem, men alligevel sugede de al energien ud af os. Så det kunne vi dele, fortæller Ditte til BILLED-BLADET.

Både Pernille og Ditte har børn i to-års alderen, så selv om optagelserne af "Den store bagedyst" for længst er ovre, mødes de to deltagere stadig og tager deres børn med til lege-aftaler.

- Jeg er sikker på det bliver et venskab for livet med Pernille, slutter Ditte Julie Jensen af med et kæmpe smil.

Læs mere om: