Mette Bluhme Rieck og kæresten: Derfor har det været en hård periode

Mette Bluhme Rieck og Kasper Nielsen.

Mette Bluhme Rieck og Kasper Nielsen.

Foto: Hanne Juul
DR-værten Mette Bluhme Rieck har haft en travl sommer som OL-vært, og det har påvirket familielivet.

DR-værten Mette Bluhme Rieck har haft travlt med at dække OL hen over sommeren, og det har betydet, at hun ikke har været ret meget hjemme.

- Jeg er jo gået i seng omkring kl. 20 i to uger, fordi jeg skulle møde kl. 5 – bortset fra nogle dage, hvor jeg har mødt kl. 3.30, fortalte Mette Bluhme Rieck, da hun og kæresten Kasper Nielsen var til gallapremiere på ”Pagten” og tilføjede:

Spar op til 890 kr. med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

- Det har været fedt, men jeg er jo aftenmenneske og arbejder normalt om aftenen, så jeg har vendt mit døgn 12 timer. Og vi har faktisk sovet i hvert vores soveværelse, for jeg ville helst ikke vække Kasper eller vores søn om morgenen eller natten, så jeg har taget gæsteværelset under OL.

Fordelte rollerne anderledes

38-årige Mette Bluhme Rieck er mor til Viggo på tre år, og kæresten har måttet klare det hele derhjemme, mens hun har været på arbejde.

- Det har været vanvittigt hårdt! Vi har måtte fordele rollerne lidt om og holde vores sommerferie anderledes, end vi plejer, fortalte Kasper Nielsen og forklarede, hvordan de har fået familielivet til at hænge sammen.

- Vi lagde en ret tidlig ferie, og så har jeg været på arbejde i en periode, hvor der ikke har været så meget travlhed. Så jeg har sagtens kunnet tage mig af Viggo, når Mette har været på arbejde.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden