Onsdag, 6. maj 2020 — af Laura Dalgård Hansen

Mette Frisk fra Forsvundne Arvinger: En gave at have bonusbørn

Mette Frisk
Mette Frisk
Foto: Martin Høien
Mette Frisk drømte egentlig ikke om at få børn, da hun var ung, men da hun pludselig blev forelsket i en mand, der var ældre end hende, ændrede drømmene sig.

På DR1 rejser Mette Frisk verden rundt for at finde forsvundne arvinger.

Selv har tv-værten en stor familie, for sammen med manden Søren Klovborg har hun to sønner. Derudover er hun også så heldig at have to voksne bonusbørn.

Men egentlig var børn slet ikke noget, som Mette Frisk drømte om, da hun var ung.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Heldig at få to bonusbørn

- Det med børn var ikke noget, jeg planlagde overhovedet. I 20’erne tænkte jeg ikke over det. Jeg havde travlt med alt det, jeg syntes, var spændende. Først med at rejse, så med journalistik, fortæller Mette Frisk i et stort interview i BILLED-BLADET.

- Men så sker der jo det, at jeg falder for en, der er ældre end mig selv, og så bliver det pludselig noget, man skal tage stilling til. Og da det først kom på radaren, kunne jeg mærke: Dét vil jeg egentlig gerne, det med børn! Og så var jeg bare heldig, at det kunne lade sig gøre. Jeg var ovenikøbet så heldig, at jeg både har fået to børn selv og to i bonus.

Mette Frisk: Det er en kæmpegave

- Når vi er samlet som familie, er der vores drenge på syv og 10 år og min mands piger på 21 og 23, to kuld børn i så forskellige aldre samlet rundt om et langbord, det er dejligt. Dermed ikke sagt, at der ikke har været problemer indimellem. Men grundlæggende er det en kæmpegave. Også at der er den aldersforskel på pigerne og drengene, fortæller Mette Frisk med et smil.

Læs meget mere om tv-værten fra ”Forsvundne arvinger” i BILLED-BLADET nr. 19, der er på gaden nu.

Mette Frisk med sin 15 år ældre mand, Søren Klovborg.
Foto: Martin Høien

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden