20. sep. 2018
Af Annemette Mikkelsen

Michael fra Gift ved første blik: Jeg kunne godt mærke noget var galt

Kathrine Gosvig Kelså og Michael Harders på bryllupsrejse i Skotland. 
Kathrine Gosvig Kelså og Michael Harders på bryllupsrejse i Skotland.
Foto: DR
Kathrine og Michael var på en romantisk bryllupsrejse i Skotland. Men under overfladen var der kurrer på tråden, som skulle løses.

Michael Harders og Kathrine Gosvig Kelså blev gift uden at have set hinanden i DR’s hitserie ”Gift ved første blik”.

De havde kemi fra start, men i onsdagens afsnit så seerne, at Michael og Kathrine måtte tale om deres første udfordring.

Kathrine følte nemlig, at Michael havde flere følelser involveret end hende.

Hun følte sig derfor utilstrækkelig i sine komplimenter tilbage til Michael – for hun kunne ikke gengælde dem med helt samme passion som ham.

Inden Kathrine tog emnet op, havde Michael dog godt haft på fornemmelsen, at der var ugler i mosen:

- Jeg kunne godt mærke, at der var noget galt, men jeg kunne ikke sætte en finger på, hvad det var. Det var underligt, fordi vi havde smilet og grinet. Vi havde slet ikke snappet af hinanden, fortæller Michael.

Gemte sig bag en facade

Parret fik dog hurtigt vendt situationen og blev enige om, at de blot skulle nyde hinandens selskab uden at sætte ord på det gennem komplimenter særlig ofte.

Michael ved dog også godt, hvorfor at han gav så mange komplimenter, som han gjorde.

- Komplimenterne var gemt bag en facade. De var lidt et spil for galleriet. Mit forsøg på at få noget i gang. Jeg havde ikke meget erfaring i forhold til damer, for jeg har aldrig brudt igennem den mur, fortæller han.

Om parret for alvor får gang i kærligheden, og hvordan det går, når de vender snuden mod Danmark igen, må seerne vente i spænding med at se, som denne sæson af ”Gift ved første blik” udvikler sig.

Læs mere om: