Michael fra Gift ved første blik: Sådan gik bryllupsdagen efter misforståelse

Christina og Michael

Christina og Michael

Foto: DR
En misforståelse mellem Christina og Michael fra "Gift ved første blik" fik betydning for resten af bryllupsdagen, hvor de ikke så meget til hinanden.

Da Michael og Christina fra ”Gift ved første blik” ser hinanden første gang til vielsen, virker de som det perfekte par, men allerede senere på aftenen opstår der misforståelser mellem de to.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Det fremgår også af programmet, hvor Michael er lidt uopmærksom, da Christina snakker til ham, efter hun har holdt sin tale.

Nu fortæller Michael, hvad der videre skete på deres bryllupsdag.

Misforståelse hos brudeparret

- Hun bliver lidt irriteret og frustreret over det, og jeg tror lidt, hun føler, jeg har drukket for meget, og så tænker hun, at hun også bare vil feste, fortæller Michael.

Og efter den lille misforståelse mellem ham og Christina, er det begrænset, hvor meget de to taler sammen resten af aftenen.

- Vi snakkede ikke så meget sammen. Jeg gik lidt til hende, men hun havde ikke lyst til at snakke om aftenen, og så trak hun sig lidt.

Michael: Jeg blev lidt ked af det

- Jeg blev lidt ked af det over det. Det var mærkeligt, og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle tænke og gøre, forklarer Michael.

Senere på aftenen kommer det nygifte par dog igen tæt på hinanden, da de skal danse brudevals.

Men heller ikke her er stemningen helt i top, og det fortsætter, da de er på vej i seng.

- Jeg gik i seng med en følelse af: ”Hvad står jeg op til? Hvad kommer der til at ske?” Men da vi vågner, siger hun ”go’ morgen skat” og kysser mig, og så er der ikke noget. Hun er sød, og vi får snakket om det, og hun siger undskyld, fortæller Michael.

Hårdt at være på

Parret fik talt godt ud om bryllupsdagen og misforståelserne, der opstod på en dag, hvor der var mange forskellige indtryk og følelser på spil.

- Jeg ved selv, at på det tidspunkt, hvor jeg ikke hører, hvad hun siger, kunne jeg godt mærke, jeg havde drukket. Jeg var ikke fuld, men jeg var lidt forvirret, for der var så mange mennesker og folk, der snakkede til mig, og så tænkte jeg: ”Det er fair nok. Det er hårdt at være på, og det forstår jeg godt”, fortæller Michael, der heldigvis blev gode venner med Christina igen, inden de tog på bryllupsrejse til Barcelona.

Se hvordan det går Michael og Christina samt de fire andre modige par i ”Gift ved første blik” hver torsdag på DR1.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden