27. feb. 2015
Af Juliane Olsen

Michael Jeppesen: Jeg tænkte, at hende kunne jeg blive lykkelig med

Michael Jeppesen
Michael Jeppesen
Foto: Michael Medgyesi
TV-vært Michael Jeppesen fik en aften øje på en pige, som han mente, kunne gøre ham lykkelig, og så gik jagten ind.

Den 39-årige TV-vært Michael Jeppesen fik en aften i 2005 øje på sin nuværende kone Stina fra sin liggeplads på en sofa ved en fest, og han tænkte straks, at den pige kunne han blive lykkelig med.

Øjeblikket hvor han fik øje på hende står i dag lysende klart for ham, og TV-værten mandede sig heldigvis op og gik hen for at snakke med hende.

- Hun var afvisende i lang tid, men jeg kæmpede en indædt kamp. Det gik egentligt meget godt, og vi så hinanden nogle gange. Det var meget romantisk og lige, som det skulle være, siger Michael Jeppesen i et stort interview med Alt for damerne.

Michael Jeppesen blev afvist

Stina, hvis mor lige var død, havde danset med Michael Jeppesen til den lyse morgen efter den aften, de mødtes, men hans kurtiseren efterfølgende var hun ikke synderlig modtagelig for.

Derfor gik der også lang tid, hvor hun slet ikke lod høre fra sig, og her måtte TV-værten væbne sig med tålmodighed, før han genvandt hendes interesse.

Ikke længe efter de igen havde fundet melodien, blev hun gravid med deres første søn Esko, og i dag har parret tre børn sammen.

LÆS MERE: Astrid Krag taler ud om chikane i TV-program.

Læs mere om: