Torsdag, 3. oktober 2019 - af Luise Marie Bekker

Michael og Christina fra Gift ved første blik: Går helt skævt af hinanden

Michael og Christina.
Michael og Christina.
Foto: DR
Michael og Christina er ikke helt enige om forløbet i det syvende afsnit af "Gift ved første blik". Hvor meget skændtes de, og ville Christina virkelig gerne stoppe eksperimentet?

Hvordan går man fra at kalde hinanden skat og kysse hele tiden til dårligt nok at gide snakke sammen – på én dag?

Det var i hvert fald sådan det så ud i syvende og andensidste afsnit af ”Gift ved første blik”, da Christina pludselig springer fra eksperimentet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Spørger man Michael og Christina selv, er de ikke helt enige om forløbet.

- Efter vores parterapi, der ikke gik så godt, sov Christina hos en veninde. Om natten skrev hun til mig og spurgte, om jeg ville med i byen. Det ville jeg ikke og siger: ”Vi ses i morgen”. I de mellemliggende timer er hun så nået frem til, at hun ikke kunne se os sammen. Det var jeg slet ikke indforstået med. På arbejdet kunne jeg slet ikke tænke, og det endte med at blive en lortedag. Jeg måtte ringe til vores videojournalist og spørge, hvad der var sket. Op til da havde vi skændtes. Jeg husker det som meget værre end det, man ser på tv, fortæller Michael og forklarer, at han forventede en undskyldning fra Christina, da de skule springe i faldskærm.

Men den fik han aldrig.

Vi var ikke uvenner

Christina ser lidt anderledes på det.

- Michael troede, jeg ikke ville være sammen med ham mere, men det havde han misforstået. Så blev han sur, og da jeg prøvede at tale med ham til faldskærmsudspringet, ville han ikke tale med mig. Det kunne jeg slet ikke være i, og derfor forlod jeg stedet uden selv at springe. For faldskærmsudspring skal være sjovt. Og det ville ikke være sjovt for mig, når han var så sur. Så jeg tænkte, at Michael skulle have en god tur, og at jeg så bare ville springe en anden dag, siger hun.

- I mit hoved var vi ikke uvenner, men skulle bare tale sammen.

Parret afslører, at de efter faldskærmsudspringet ikke taler sammen i en uge, men først ses igen, da de mødes til afgørelsen. Se med på torsdag i næste uge, hvor det afsløres, om de bliver sammen eller ej.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden