Michael og Kathrine fra Gift ved første blik: Derfor passer vi så godt sammen

Michael Harders og Kathrine Gosvig. 

Foto: Martin Høien

Kathrine Gosvig og Michael Harders mener, at de er som skabt for hinanden. De oplevede nemlig flere spøjse tilfælde, som pegede i den retning.

Lørdag, 3. november 2018 - af Annemette Mikkelsen

Michael Harders og Kathrine Gosvig lever i dag som et lykkeligt ægtepar. De elsker hinanden og kigger efter en ny lejlighed med plads til børn. Parret føler, at de var som skabt for hinanden. Og det gør de især, fordi de oplevede flere spøjse tilfælde, som pegede i den retning.

Øvede tale med tilfældigt navn

Inde på Michael og Kathrines blog afslører de to tilfælde, som er ret pudsige.

- Jeg skrev først min tale aftenen før brylluppet. Jeg var træt og endte med kun at få 3 timers søvn, fordi jeg blev oppe for at øve den indtil, jeg kunne den udenad. Idet jeg ikke vidste, hvem jeg skulle giftes med, havde jeg i talen skrevet: “[Indsæt navn]”. MEN – når jeg skulle øve den igennem, så flød det ikke så godt at sige “indsæt navn”, så jeg valgte bare at bruge et tilfældigt navn for flowets skyld.

- Og ja, I har nok gættet det. Det navn, jeg øvede med, var Kathrine. Sindssygt!, fortæller Michael inde i bloggen.

Få kongeligt krus med BILLED-BLADET
Klik her og læs hvordan!

Morgengaven faldt i god jord

Seerne så ikke i programmet at de forskellige par gav hinanden morgengaver. En gave på deres første morgen sammen. Michaels gave til Kathrine faldt i særlig god jord:

- Den ene af mine gaver, var et guldarmbånd med en sten i. Kathrine havde kigget på selvsamme armbånd en uge før brylluppet! Hun var i færd med at shoppe efter guldsmykker, der kunne matche den guldring, hun snart skulle have på. Så af alle mulige smykker i hele verden, jeg kunne have valgt, endte det simpelthen med den, skriver Michael inde på bloggen, michaelogkathrine.dk.