Onsdag, 7. juni 2017 - af Juliane Olsen

Micki Cheng: Det er vigtigt at skille arbejds- og privatliv ad

Micki Cheng

Micki Cheng

Foto: Lars Horn
Efter at have fået en andenplads i "Den store bagedyst" har Micki Cheng rygende travlt, men der skal alligevel være plads til afslapning.

Den 27-årige tidligere ”Den store bagedyst”-deltager, Micki Cheng, går en travl sommer i møde med forskellige TV-optagelser.

Han ved godt, at det indimellem den store aktivitet kan være vigtigt at lade mobiltelefonen ligge, men det er svært.

- Jeg prøver, men jeg er helt vildt dårlig til det. Det er vigtigt at huske at koble fra og skille arbejds- og privatliv ad, siger Micki Cheng til BILLED-BLADET.

TV-debut har udløst travlhed

Han synes, det er svært ikke at være online, men han ved også godt, at stress kan ramme dem, der ikke trykker stopknappen i tide.

Micki Cheng mener ikke, det er sundt at være på hele tiden, og det må han huske sig selv på i travlheden efter sin TV-debut, der skal kobles med et fuldtidsarbejde.

- Men jeg elsker at rejse, og hvis jeg kunne, gjorde jeg det hele tiden. Det kan være både oplevelses- eller charterferie, siger han.

Micki Cheng nyder freden i skoven

Desuden bor Micki Cheng på det nordlige Djursland, hvor naturen er rigtig smuk, og den benytter han sig af på gåture i skoven.

Her bliver mobiltelefonen helt automatisk sat på standby, for der er ikke mobildækning i skoven, og det giver den kageglade fyr lidt fred.

Mobiltelefonen skal dog være med i lommen, for ellers stresser det Micki Cheng, som dog har opdaget, at der ikke sker det helt store ved at lade den ligge et par timer.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden