18. mar. 2016
Af af Maria Rode Olsen

Micki fra Den store bagedyst skal få børn i køkkenet

Micki Cheng
Micki Cheng.
Foto: COOP
Micki Cheng, der blev nummer to i sidste års omgang af "Den store bagedyst", er blevet ambassadør for COOPs nye tiltag "GoCook", der skal få flere børn ud i de danske køkkener for at lave mad.

Micki Cheng blev et kendt ansigt i de danske stuer, da han sidste år deltog i bagekonkurrencen "Den store bagedyst" på DR1. Her hev han et flot ande plads hjem, inden han i juleudgaven i december kunne kåres som vinder sammen med sin lille niece.

Og niecen bliver langt fra det sidste barn, som den kageglade Micki har med i køkkenet.

Nu er han blevet ny ambassadør for "GoCook", som er et projekt af COOP, der skal få flere børn med ud i køkkenet og lave mad.

Den nye ambassadør tror på, man ikke behøver vide alt om mad, for at kunne trylle i et køkken.

- Jeg havde ikke øvet mig nær så meget i at bage som mange af de øvrige deltagere i "Den store bagedyst". Men der er nogle grundregler i madlavning som smag og konsistens, som jeg har styr på. Jeg vil gerne bidrage til, at flere børn og unge får den samme grundlæggende viden om madlavning, fortæller Micki Cheng i en pressemeddelelse.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Micki på madmesse

Som en del af ambassadørskabet kommer Micki Cheng rundt i landet for at lave mad til COOPs madmesser.

Tre weekender i april kan man møde Micki Cheng på messen, hvor han vil optræde live i køkkenet, mens børnene kan bage kage i en kop og bagefter pynte den præcist, som de har lyst til.

Madmesserne kommer til Aarhus, Odense og København i løbet af de første tre weekender i april.

LÆS MERE: Micki Cheng: Jeg holder mig i kageform

Læs mere om: