25. dec. 2015
Af af Ken Richter

Micki klar til nytårs-finale i bagedysten

Micki Cheng og Naya
Micki Cheng og Naya
Foto: DR
Sammen med 11-årige Naya er Micki Cheng videre til finalen i "Den store jule- og nytårsbagedyst 2015". Pernille og Sasitha er også med.

Micki Cheng jubler, efter han sammen med sin niece Naya blev mesterbager i juleudgaven af ”Den store jule- og nytårsbagedyst 2015” på DR1.

I efteråret var han tæt på at vinde ”Den store bagedyst”, men Liv Martine Hansen vandt det tætte opløb. Denne gang måtte Liv se sig slået ud.

- Jeg tror også, at det var tæt i juledysten, men jeg ved jo ikke, hvad dommerne har lagt vægt på, fortæller en glad Micki, der er videre til finalen med Pernille og Sasitha og deres små hjælpere. 
For Micki var der ingen tvivl om, at han skulle vælge sin 11-årige niece Naya som sin medbager, og det var også vigtigt for ham, at alt, hvad de skulle bage, blev lavet på børnenes præmisser.
 

 

Nytårsfinale i bagedysten
- I den sidste opgave skulle vi fortolke et juleminde, og vi valgte selve det at fælde et juletræ.  Det er nemlig et fælles minde, vi har. I min familie bruger vi et plastikjuletræ, så det var vildt fascinerende for mig første gang, hvor jeg sammen med min kærestes familie og Naya var med til at fælde et rigtigt juletræ, forklarer Micki. Nu glæder han sig til at holde jul og fejre mesterbagertitlen hjemme hos sin familie i Aalborg sammen med sin kæreste Michael.
 
Nytårsfinalen sender DR1 tirsdag 29. december kl. 20.
 
LÆS MERE: Micki fra "Den store bagedyst": Jeg holder mig i kage-form
 

Læs mere om: