29. sep. 2022
Af Luise Marie Bekker

Mikael og Melissa fra Gift ved første blik: Ser programmet sammen

Mikael og Melissa fra "Gift ved første blik".
Mikael og Melissa fra "Gift ved første blik".
Foto: DR
Der er en god stemning imellem Melissa og Mikael efter optagelserne.

Uanset hvordan det kommer til at gå Melissa og Mikael fra “Gift ved første blik”, er det sikkert og vist, at de er på talefod i dag, efter at de har lagt optagelserne bag sig.

De ser i hvert fald jævnligt hinanden, på trods af at Melissa bor i København, og Mikael bor i Silkeborg-området.

– Vi har faktisk set nogle af programmerne sammen. Er der ikke mulighed for at se dem sammen, ringer vi sammen, når vi har set dem, siger Melissa til BILLED-BLADET.

Mikael supplerer:

– Når vi ser programmet sammen, sidder vi med en god og intens oplevelse bag os, som vi begge har været igennem og støttet hinanden igennem, alt hvad vi overhovedet kunne.

En dejlig oplevelse

Når de ser det sammen, betyder det også, at de genlever nogle af de mindre sjove øjeblikke, som da Melissa siger til Mikael, at hvis hun havde været på første date med ham, var det ikke sikkert, det var blevet til anden date.

– Især de første par afsnit, indtil vi lærte hinanden godt at kende, er der nogle op- og nedture, for eksempel når hun siger sådan – så mener hun det på denne måde og så videre.

– Og det er rigtig dejligt at dele den oplevelse med Melissa.

– Det er dog vildt underligt at se sig selv på tv, det er ikke ligefrem normalt for mig. Jeg sidder jo normalt på den anden side …

Der er ingen tvivl om, at Mikael er glad for sin medvirken.

– Jeg kan kun tænke tilbage på denne oplevelse med gode minder, både den personlige udvikling og de mange gode snakke og gode stunder med Melissa.

Læs mere om: