Mille Dinesen: Her er min private oase

Mille Dinesen

Foto: All Over

Som skuespiller har Mille Dinesen et arbejdsliv, som er alt andet et ni-fem-job. Derfor er det vigtigt for hende at have en rolig base – og det har hun på Østerbro.

Lørdag, 13. januar 2018 - af Liz Rørsig

Vi har set Mille Dinesen valse i funklende kjoler i ”Vild med dans” og optræde som den rebelske skolelærer i TV 2-serien ”Rita” - for ikke at glemme den skrappe fru Flinth i nogle af ”Min søsters børn”- filmene. Arbejdet som skuespiller kan byde på spændende opgaver, men også udfordringer. Om dét har Mille Dinesen tidligere udtalt i et interview til BILLED-BLADET:

 

– I mit eget liv ser jeg ikke mig selv som rodløs – jo, måske arbejdsmæssigt, for det går op og ned. Nogle gange tænker jeg, at det ville være utroligt godt for mig blot at have et ni-fem-job hver dag. 

Den private oase

Det er derfor vigtigt for den sympatiske skuespiller at have en stabil base. Og dén har hun i Brumleby på Østerbro i København, hvor hun er vokset op og også bor nu sammen med sin elskede hund Marlee – en labradoodle.

 – Min base har altid betydet sindssygt meget for mig. Jeg er kun flyttet én gang, ellers har jeg boet det samme sted. Basen skal for mig være stabil – kontra mit liv med job frem og tilbage. Derfor er det så vigtigt, at der er ro på den del af tilværelsen, har Mille tidligere fortalt om sin private oase.