Søndag, 16. januar 2011 - af af Dorte Quist

Mille Lehfeldt: Nu vil jeg snart være mor

Mille Lehfeldt

Mille Lehfeldt

Foto: Krestine Havemann
Det er ikke nemt at få tid til et barn i skuespillerfaget, men Mille Lehfeldt er ved at være baby-klar.

Der har været knald på skuespillerkarrieren, lige siden Mille Lehfeldt, 31, kom ud fra Statens Teaterskole for tre år siden, og med den foreløbige kulmination i hovedrollen som Lykke i DR's nye søndagsserie.

Som enebarn af Kirsten Lehfeldt og Stig Hoffmeyer har hun fået skuespillet ind med modermælken. Hun debuterede faktisk som blot 11-årig med en mindre rolle i filmen "Springflod". Hele hendes barndom er hun blevet lagt i seng af babysittere, mens far og mor far var på arbejde. Til gengæld blev hun vækket, når de kom hjem fra teatret, og så hyggede den lille familie sig med natmad og snak et par timer ud på natten, har Milles mor, Kirsten Lehfeldt, fortalt.

Det er også Kirsten, der fortæller, at hun aldrig har været i tvivl om, at Mille ville vælge skuespillervejen.

- Hun har altid haft det i sig, og så har hun jo vidst, hvad hun gik ind til. Jeg har aldrig hverken frarådet eller tilskyndet hende til at blive skuespiller. Det har hun styret helt selv.

Det er snart tre år siden, Mille Lehfeldt giftede sig med sin jævnaldrende kæreste, Sophus Kirkeby Windeløv, som også er blevet skuespiller. Sophus er søn af det velhavende ægtepar, maleren Per Kirkeby og filmproduceren Vibeke Windeløv, og Mille og Sophus blev da også gift i Vibeke Windeløvs flotte hus i Toscana i Italien. Næste skridt er nu for Mille at få et barn.

- Men det er ikke nemt at planlægge noget i den her branche, jeg er i. Så det må komme af sig selv. Og forhåbentlig kommer det snart, fortalte Mille ved præsentationen af "Lykke".

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden