21. sep. 2016
Af Juliane Olsen

Monica Krog-Meyer stopper i DR

Monica Krog-Meyer
Monica Krog-Meyer
Foto: Birger Storm
Radioværten Monica Krog-Meyer stopper til oktober endegyldigt i DR efter 40 år og åbner nu døren til et nyt kapitel i sit liv.

Den 66-årige radiovært Monica Krog-Meyer lukker nu endegyldigt bogen, hvor hendes liv i æteren er beskrevet.

Efter 40 år som radiovært vælger hun nemlig endegyldigt at gå på pension fra oktober, efter hun sidste år i første omgang stoppede som vært på P4.

- Jeg troede, jeg skulle bæres ud, men jeg kunne mærke, at jeg ikke længere fik energi af at lave radio, siger Monica Krog-Meyer til BILLED-BLADET.

LÆS MERE: Monica Krog-Meyer: Ingen grund til at gemme alderen væk

Monica Krog-Meyer får travlt

Det har været en langsom nedtrapning mod beslutningen, for radioværten har indtil nu brugt to dage om ugen på at lave radio til P5 siden sommeren 2015.

BILLED-BLADET møder hende i hendes køkken til en kaffesnak dagen efter meddelelsen om hendes radio-exit er blevet offentliggjort.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Det står da også hurtigt klart, at livet langt fra bliver kedeligt for den tidligere radiovært, for hun har fuld gang i et nyt virke som blogger samt sin foredragsvirksomhed.

Monica Krog-Meyer nyder at blogge

- Det er ti gange sjovere at være sammen med bloggere. Der er ingen tvang med at skrive, og jeg skriver bare om det, jeg ved og det, jeg har lyst til, siger Monica Krog-Meyer.

Selv om den tidligere radiovært naturligt står ved, at hun er i plusalderen, så har hun nemlig for længst taget de nye medier som Facebook og blogs til sig.

Faktisk optager Facebook hende så meget, at det nogle gange er en kilde til skænderier mellem hende og ægtemanden Jens Ulrich.

Læs mere om: