9. feb. 2016
Af Karina Didriksen

Natalie Madueño fra Bedrag: Jeg ser anderledes ud i virkeligheden

Natalie Madueño.
Natalie Madueño.
Foto: Keld Navntoft
Skuespilleren Natalie Madueño er blevet kendt som chefjuristen Claudia i DR-serien ”Bedrag”, men det er sjældent, at folk genkender hende på gaden.

Det 28-årige stjerneskud Natalie Madueño spiller chefjuristen Claudia i DR1-serien ”Bedrag”, men selv om hun er blevet et kendt ansigt på skærmen, bliver hun sjældent genkendt på gaden.

- Det har været meget stille og roligt. Der har ikke været den store omvæltning i min hverdag, så det har jeg nydt, fortalte Natalie Madueño, da hun var til Malene Birgers modeshow i København.

LÆS OGSÅ: DR-serien "Bedrag" er solgt til udlandet

- Folk vender sig om og kigger en ekstra gang, men det har ikke været det store. Men jeg tror også, det er fordi, jeg ser så anderledes ud i serien, end jeg gør virkeligheden. Folk tænker nok, hvor det nu lige er, de har set mig før, tilføjede hun med et grin.

Natalie Madueño er afslappet med sit udseende

Natalie Madueño glædede sig til at se sit første modeshow på Glyptoteket, men var overrasket over, at hun blev genkendt.

- Jeg har aldrig prøvet sådan noget her før, det er en helt ny verden for mig. Jeg kan godt lide at have pænt tøj på, når jeg skal ud og lave noget, men jeg er egentligt meget afslappet med det. Jeg går ikke så meget op i det, fortalte skuespilleren.

Natalie Madueño er i øjeblikket i fuld gang med optagelserne til anden sæson af ”Bedrag”. Første sæson kan ses hver søndag kl. 20.00 på DR1.

Læs mere om: