Onsdag, 31. marts 2021 - af Karina Didriksen

Nicolai fra Rigtige mænd: Derfor gik det galt

Nicolai fra "Rigtige mænd og makkere".
Nicolai fra "Rigtige mænd og makkere".
Foto: Jens Lohmann/DR
Sønderjyske Nicolai Behrendtz fra ”Rigtige mænd og makkere” på DR1 har i mange år levet alt for usundt.

Store mængder af cigaretter, chips, slik og fastfood har i mange år været en fast del af Nicolai Behrendtz’ liv. Men nu skal det være slut, og derfor medvirker den 44-årige sønderjyde i ”Rigtige mænd og makkere” på DR1.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nicolai arbejder til daglig som servicetekniker – et arbejde som kræver, at han sidder mange timer i sin bil – og han tog ofte den nemme løsning, når sulten meldte sig.

- Når jeg ikke lige havde overskud til at tage en madpakke med, så var det nemt bare at køre igennem drive-in på McDonalds eller lige hapse et par franske hotdogs, forklarer han til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Men det drænede min krop, for når jeg havde været 8-9 timer på arbejde og kom hjem, så var jeg træt. Når hunden skulle luftes, tog jeg el-løbehjulet, og så trøstespiste jeg om aftenen.

Var Rasmus modsat

Nicolai bor i den lille by Svenstrup på Als med sin 40-årige hustru Mette og deres to sønner, 14-årige Asger og Emil på 12 år.

Hustruen går meget op i sundhed, men alligevel fortsatte han den usunde livsstil.

- Jeg var fuldstændig Rasmus modsat, og når folk har sagt, at jeg skulle stoppe med at ryge eller tabe mig, så har jeg sagt, at det skal de ikke bestemme!, lyder det med et grin fra Nicolai.

”Rigtige mænd og makkere” sendes på DR1 hver onsdag kl. 20.30.

Foto: Jens Lohmann/DR

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden