9. mar. 2012
Af af Helle Skram de Fries

Nicoline Simone og Jean Michel ude af X Factor

Nicoline Simone og Jean Michel
Nicoline Simone og Jean Michel
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Kun få timer før aftenens "X Factor"-liveshow melder DR ud at Jean Michel forlader showet

Det kommer som et kæmpe chok, at Jean Michel fra "X Factor"-gruppen Nicoline Simone & Jean Michel kort før aftenens liveshow vælger at forlade "X Factor". Årsagerne er personlige og DR melder intet nærmere ud om, hvad de skyldes. Jean Michels exit betyder at Nicoline Simone også er ude - og Thomas Blachman står dermed uden deltagere i aften.

Jean Michel pointerer, at hans beslutning intet har at gøre med hverken Nicoline Simone eller Thomas Blachman. Beslutningen er taget på et grundlag, der gør, at Jean Michel ikke mener, han kunne handle anderledes - og DRs underholdningschef, Jan Lagermand Lundme bakker helt op om Jean Michels drastiske handling.

Rent praktisk sker der derfor det i aften, at der ikke er nogen, der stemmes ud. De sms-stemmer, der afgives, går videre til semifinalen næste fredag.

Med den drastiske beslutning er der skrevet ny "X Factor"-historie - det er aldrig sket før, at den deltager frivilligt har trukket sig fra konkurrencen. Tilbage står et stort larmende spørgsmål: Hvad gjorde det nødvendigt for sympatiske Jean Michel at træffe så voldsom en beslutning?

Læs mere om: