10. okt. 2018
Af Karina Didriksen

Nikolaj Coster-Waldaus datter med i DR’s nye julekalender

Nikolaj Coster-Waldau med døtrene Safina (venstre) og Filippa (højre).
Nikolaj Coster-Waldau med døtrene Safina (venstre) og Filippa (højre).
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Safina Coster-Waldau, som er skuespilleren Nikolaj Coster-Waldaus yngste datter, spiller en af de større roller i DR’s kommende julekalender ”Theo & den magiske talisman”.

Skuespillerparret Nikolaj og Nukâka Coster-Waldau har givet deres kunstneriske gener videre til deres to døtre, og til december får familiens yngste sin debut på skærmen.

14-årige Safina Coster-Waldau har nemlig fået en af de større roller i julekalenderen ”Theo & den magiske talisman”, der bliver sendt på DR1 i december.

Her spiller den unge Coster-Waldau pigen Simone, der sammen med klassekammeraten Theodor rejser til det magiske land Thannanaya for at forsøge at redde hans morfar fra at dø.

Far støtter døtrene

Nikolaj Coster-Waldau og hustruen Nukâka har også datteren Filippa på 18 år, og ægteparret har tidligere fortalt, at begge døtre drømmer om at blive skuespillere.

– Hvis de synes, det er fedt, så er det fint med mig. Jeg elsker jo mit arbejde, og jeg håber bare, at de finder noget, de er passionerede om, for så kan det jo ikke gå galt, har ”Game of Thrones”-stjernen tidligere udtalt til BILLED-BLADET.

Udover Safina medvirker blandt andre Bjarne Henriksen, Jens Jacob Tychsen og Sarah Boberg også i den eventyrlige julekalender ”Theo & den magiske talisman”, der får premiere på DR1 lørdag den 1. december kl. 19.30.

https://imgix.billedbladet.dk/waldau_datter1.jpg
Nukâka Coster-Waldau med datteren Safina under modeugen i august 2018.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

Læs mere om: