Nikolaj Koppel i lære hos Sisse Fisker

Sisse Fisker og Nikolaj Koppel

Sisse Fisker og Nikolaj Koppel

Foto: Lars Laursen
I aften har Nikolaj Koppel værts-debut i ”Aftenshowet”, og Nikolaj melder om sommerfugle i maven.

Nikolaj Koppel kommer fra stillingen som musikchef i Tivoli, og i efteråret så vi ham som dommer i DR1s "Talent 09".

Nu er Koppel klar til sit nye job som vært i "Aftenshowet". I et par dage har han været i lære som vært hos Sisse Fisker inden debuten på skærmen.

- Jeg har givet Nikolaj nogle råd, såsom "bare vær dig selv" og "husk at det kun er fjernsyn", griner Sisse, der efter eget ønske arbejder bag kameraet frem til hendes barsel i februar.

Og Nikolaj har været ganske tilfreds med sin lærer.

- Det har været sjovt, og jeg glæder mig til i aften. Jeg har gode sommerfugle i maven. Det skal man have, for ellers er der ikke noget ved det, siger Nikolaj, der kommer fra en stilling som musikchef i Tivoli.

- Jeg fik blod på tanden til at prøve det her - især efter "Talent 09", hvor jeg prøvede kræfter med TV. Men jeg kommer da til at savne stemningen i Haven og mine kolleger, fortæller Nikolaj til BILLED-BLADET.

- Mine børn var ikke helt tilfredse med min nye stilling. De vil savne "nøglen", som de kalder det, til Tivoli - altså mit adgangskort - men jeg har garanteret dem, at vi nok skal komme ind i Haven så meget som muligt, siger Nikolaj, der har 12-årige Simon og Emilie på 7 år, sammen med grafikeren Sille Kroyer Koppel.

Onsdag aften går Nikolaj på skærmen med Louise Wolff som medvært i programmet.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden