Søndag, 24. januar 2016 — af John Lautrup

Nikolaj Lie Kaas: Jeg er afhængig af Homeland

Nikolaj Lie Kaas
Nikolaj Lie Kaas som direktør Alexander Sødergren i TV-serien "Bedrag".
Foto: Christian Geisnæs
Nikolaj Lie Kaas, der spiller skurk i "Bedrag", kan ikke få øjnene væk fra de politiske banditter i TV-serien "Homeland". Danske TV-serier ser han til gengæld sjældent.

Nikolaj Lie Kaas som kynisk erhvervsleder tiltrækker hver søndag langt over en million seere til DRs dramahit "Bedrag".

Selv er den 42-årige skuespiller vild med en anden TV-serie, nemlig "Homeland".

- Den er jeg rimelig afhængig af. Jeg har set de første fire sæsoner og er nu i gang med femte sæson. Den er spændende. Jeg kan mærke den, og den bevæger sig både på et politisk plan og et thriller plan på en måde, som jeg synes er vanvittig underholdende, siger Nikolaj Lie Kaas, der til gengæld er knap så forslugen, når det gælder danske TV-serier.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg ser dem først, når de kommer ud digitalt. Jeg er ikke så god til at sidde og vente på næste uges afsnit. Jeg har aldrig set "Borgen" for eksempel. "Forbrydelsen" fik jeg heller ikke set, før jeg selv var med i den. Ikke for at fornærme nogen, men der var andet, der skulle ses først. "Breaking Bad" synes jeg for eksempel også er fantastisk, siger Nikolaj Lie Kaas, som ikke har svært ved i virkelighedens verden at få øje på den grådighed, der spiller en altomfattende rolle i "Bedrag".

- Grådighed oplever man jo overalt omkring sig. Vi er en del af et kapitalistisk samfund, og hvis man tænker økonomisk grådighed, så har vi ligesom alle sammen accepteret de odds. Sådan er det lige nu. Og hvis du spørger, om jeg selv har oplevet grådighed, så tror jeg, at jeg oplever det hele tiden, siger han.

Læs interview med Nikolaj Lie Kaas i BILLED BLADET nr. 4, der kan købes fra torsdag d. 28. januar.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden