Nora er ude af Den store juniorbagedyst: Jeg håbede til sidste sekund

Nora fra "Den store juniorbagedyst".

Nora fra "Den store juniorbagedyst".

Foto: DR og Carsten Mol
At være med i ”Den store juniorbagedyst” er det fedeste, Nora nogensinde har prøvet.

Lørdag var der semifinale i ”Den store juniorbagedyst”, og her skulle årets fire finalister findes. Desværre for Nora Westh var det hende, som måtte forlade konkurrencen lige før målstregen.

- Jeg var sindssygt ærgerlig og ked af at ryge ud, men jeg havde frygtet det. Man skal virkelig præstere i bagedysten for at blive ved med at gå videre, og min sidste kage var simpelthen ikke god nok på dagen, fortæller det 14-årige bagetalent. 

Niveauet var tårnhøjt i semifinalen, men Nora håbede til det sidste på, at hun kunne få en af de fire pladser i finalen. 

- Jeg håbede virkelig meget på, at jeg ville ende i finalen. Lige til sidste sekund vil jeg sige, men jeg vidste også godt, at der var en risiko for, at det var mig, der var nødt til at sige farvel. 

Selvom eventyret sluttede i semifinalen, skal der ikke herske nogen tvivl om, at Nora har nydt at være en del af ”Den store juniorbagedyst”, og det har givet hende inspiration til at bage endnu mere og prøve nye teknikker af. 

- Det var helt fantastisk! Alle var så søde, og vi hyggede os så meget, både imens vi filmede og i alle pauserne. Det var en oplevelse, som jeg aldrig vil få nogensinde igen, og jeg nød det sindssygt meget, lyder det fra Nora, der udover at have lært en masse om bagning, også har fået et indblik i, hvor meget det kræver at lave et tv-program som ”Den store juniorbagedyst”.

Intense uger

- De uger vi filmede programmet var mega intense, men virkelig også noget af det fedeste, jeg nogensinde har prøvet. At finde ud af hvordan et rigtigt tv-program bliver filmet, og hvor mange mennesker der egentlig er indblandet. Der var mange mennesker med mange forskellige roller og på mange forskellige aldre, men alligevel hyggede vi os allesammen sindssygt meget. Og så selvfølgelig de 7 andre helt fantastiske deltagere, fortæller Nora om det bedste ved at have været med i programmet. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

På lørdag kan man se mere til de fire finalister: Karl, Malou, Liva og Emma, og så kan man også se mere til Nora Westh og hendes bagetalent på hendes Instagramprofil.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden