Torsdag, 27. august 2020 — af Karina Didriksen

Nu er de tilbage: Anne og Anders på tur i sommerlandet

Anne Hjernøe og Anders Agger.
Anne Hjernøe og Anders Agger.
Foto: Egon Rix/DR
Tv-duoen Anne Hjernøe og Anders Agger rejser rundt i Danmark i det nye DR1-program ”Anne og Anders vender hjem”, som har premiere torsdag aften.

Sidste år rejste makkerparret Anne Hjernøe og Anders Agger rundt i Mellemøsten, men nu kan de opleves på dansk grund i et helt nyt DR-program.

Tv-kokken og journalisten sætter nemlig kursen mod det danske sommerland i serien ”Anne og Anders vender hjem”, som har premiere torsdag aften.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det var slet ikke menin­gen, at vi skulle have lavet noget sammen i år. Anders skulle noget andet, og jeg skulle noget andet – men det skulle vi så pludselig ikke alligevel på grund af corona. Det er også derfor, at de næste programmer kom­mer til at foregå i Danmark, har Anne Hjernøe udtalt til BIL­LED-BLADET.

Vil vise fantastiske steder

Den populære tv-duo rejser rundt i Danmark i en autocamper med indbygget køkken og cykler bagpå, og de vil vise hinanden de varme somre fra barndommen, mens Anne kokkererer og Anders fortæller.

- Det er sjovt, for vi har nogle gange talt om, om vi skulle hive ”Anne og An­ders” tilbage til Danmark, vi syntes bare, det var et mærkeligt spring, siger den Anne Hjernøe og fortsætter:

- Men vi vil gerne vise folk nogle af de mest fantastiske steder, vi har i Danmark, og nogle ste­der, de måske ikke kender.

Møder kendte danskere

I det første program går turen fra Lolland-Falster til Fyn, hvor makkerparret blandt andre møder sangerinden Pernille Rosendahl.

”Anne og Anders vender hjem” har premiere torsdag den 27. august kl. 20.00 på DR1. Der kommer i alt fire programmer.

Foto: Egon Rix/DR

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden