Fredag, 8. marts 2013 - af af Jan Bergman

Nu er semifinalister i X Factor på plads

"X Factor"-rejsen sluttede her for Stephanie.
"X Factor"-rejsen sluttede her for Stephanie.
Hanne Juul/BILLED-BLADET
Her til aften skulle det afgøres, hvem der skal stå i ”X Factor”-semifinalen på næste fredag.

Chresten lukkede op for ”X Factor”-festen og skød 5. liveshow i gang med musik-temaet - danske hits.

Den generte vestjyde blev siddende i en gyngestol under hele nummeret ”Sweet Dogs” af Trolle/Siebenhar.

Thomas Blachman var tydeligt imponeret og roste Chresten og Ida for et godt sangvalg og igen Chresten for hans rolige optræden. – Jeg knækker helt sammen over din inderlighed, fik Blachman fremstønnet.

Stephanie indtog scenen med sit karakteristiske røde hår og sang Maria Franks ” Under the Water. Den 28-årige økonomikonsulent fik at vide, at Anne Linnet sagtens kunne ”mærke” hende her til aften.

Wasteland stod i sidste uge i farezonen, og drengene erkendte ved den lejlighed, at de nok havde taget lidt for let på det. Deres mentor Anne Linnet gav en intro-tale der nok går over i ”X Factor”-historien som en af de længste.

Drengene havde her til aften valgt at synge Mads Langers ”Fact-Fiction”, og at dømme ud fra publikums vilde jubel, slap de unge mænd flot fra den opgave. Ida Corr kunne glæde sig over, at deres sangniveau havde hævet sig tydeligt fra sidste gang. Alligevel savnede både Ida og Blachman noget mere fra de 15 til 17-årige drenge.

17-årige Amanda, der til dagligt går i 1. G på Roskilde Katedralskole, kastede sig sikkert ud i nummeret ”Hollow Talk”, og Blachmans yndling fik prompte Ida Corrs opbakning og ros, og Ida gav udtryk for, at hun igen kunne fornemme Amanda. Anne Linnet var også fuld ros til Amanda.

Blachman afslørede ved introen til Karoline, at hun er en af dem der har overrasket ham meget. Her til aften tog 15-årige Karoline 2003-nummeret ”Superstar” under kærlig behandling – nummeret er oprindeligt sunget af danske Christine Milton. Anne Linnet hyldede Karoline for hendes sødme og energi. Ida Corr blev dog ikke ”blown away”, men elskede Karolines ”shine”, eller på dansk – hun strålede som en lille sol.

I farezonen stod Stephanie og Karoline, og efter deres anden optræden, stod det klart, at Stephanie ikke skulle være med mere.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden