Nu kan det afsløres: Derfor skulle Bimse dø i Bedrag

Lucas Hansen

Lucas Hansen

Foto: Lars Reinholdt
Ifølge hovedforfatteren var det ikke kun seerne, der begræd den gode Bimses død i DR-serien "Bedrag". Det var også forfatterholdet bag serien. Her forklarer de, hvorfor Bimse måtte lade livet.

TV-serien ”Bedrag” har været på mange danskeres læber i år. Hver søndag har en trofast skare fulgt serien i spænding for at se, hvad der nu skulle ske med Claudia, Nicky og Mads. Men udover de tre hovedkarakter er Bimse bestemt løbet med seernes hjerter. Derfor var det også et kæmpe chok, da Bimse blev myrdet i andensidste afsnit, men det var der en god grund til.

- I sidste ende var han for god - og vel nok også for naiv - til den verden, Nicky havde bevæget sig ind i. Vi vidste længe, at afsnit 19 ville blive Bimses sidste, og vi vidste også, at vi ville give ham en værdig og stærk afsked med serien, fortæller hovedforfatteren Jeppe Gjervig Gram. 

Hver søndag udtrykte danskere deres glæde over Bimse på de sociale medier, hvor hashtagget #Bimse flittigt blev brugt.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Forfatterne elskede Bimse

Det var ikke kun de danskere, som fulgte med i serien, der havde et ømt punkt for den friske gut med den lidt anderledes accent. Det havde staben af forfattere også. 

- Bimse er en karakter, vi i forfatterrummet holdt vanvittigt meget af. Vi elskede at skrive de scener, hvor han et kort øjeblik tog fusen på Svenskeren – da han fortalte ham, at han havde efterladt den farlige mands hjertepiller på en rasteplads, fortæller Jeppe Gjervig Gram. 

Desværre er det nu ikke muligt at følge Bimses videre færd, men heldigvis kan seerne se frem til en fortsættelse af "Bedrag" engang i den nærmeste fremtid. 

LÆS MERE: Spændingen stiger i DR's "Bedrag"

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden