Nu sælges billetterne til Melodi Grand Prix 2015

Basim vandt dansk Melodi Grand Prix sidste år.

Basim vandt dansk Melodi Grand Prix sidste år.

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Fra i dag kan du købe en billet til det danske Melodi Grand Prix, som fyres af i Aalborg.

Vi du med til Danmarks største popfest? Så er det nu, du skal slå til, for fra i dag sælges billetterne til det danske Melodi Grand Prix 2015, der finder sted i Gigantium i Aalborg 7. februar under sloganet "Drømmen lever".

- Gigantium er det perfekte sted at holde Dansk Melodi Grand Prix. Vi har haft nogle fantastiske Grand Prix'er i Aalborg. Og jeg ved, at de virkelig formår at holde en fest i Aalborg og få det maksimale ud af, at showet kommer til byen, siger Jan Lagermand Lundme, DR’s underholdningschef, til dr.dk.

Femte popfest i Aalborg

Den nordjyske hovedstad har fire gange tidligere været værter for popkonkurrencen. Senest i 2012, hvor Soluna Samay strøg til tops og sikrede sig retten til at repræsentere Danmark i Det Internationale Melodi Grand Prix.

Gigantium har plads til op imod 8.500 gæster, og i det nordjyske vækker det glæde, at man nu for femte gang får lov at være værter for Grand Prix'et.

- Vi er naturligvis meget lykkelige for, at det endnu engang er lykkedes at få en aftale i stand om Dansk Melodi Grand Prix, siger Ernst Trillingsgaard, direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden