Tirsdag, 6. august 2013 — af Jan Bergman

Nu skal Danmarks skønneste hjem igen findes

indretningsekspert Jannik- Martensen Larsen, arkitekt Eva Harlou og livsstilsekspert Niels Folmann, igen tager ud i sommerlandet for at lede efter Danmarks skønneste hjem 2013.
indretningsekspert Jannik- Martensen Larsen, arkitekt Eva Harlou og livsstilsekspert Niels Folmann, tager igen ud i sommerlandet for at lede efter "Danmarks skønneste hjem 2013".
Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR
Hører du til den del af befolkningen, der ikke kan få nok af boligprogrammer på TV, så har DR godt nyt til dig.

TV-station har nemlig besluttet at sende endnu en sæson af boligprogrammet ”Danmarks skønneste hjem”, hvor seerne kommer på jagt efter landets skønneste hjem med Eva Harlou, Jannik Martensen-Larsen og Niels Erik Folmann.

Bliver det den store arkitekttegnede villa i Midtjylland, kollegieværelset på Fyn, slottet ved Limfjorden eller et helt andet hjem, der skal kåres som Danmarks skønneste? Det er spørgsmålet som programmet gennem 10 afsnit vil afdække.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I hvert afsnit rejser dommerne til en ny egn af landet, hvor tre personlige, originale og inspirerende hjem dyster om deres gunst – og en plads videre mod finalen. Seerne kommer i løbet af programmerne indenfor i 27 skønne og vidt forskellige hjem. I hver af de ni egne, dommerne besøger, udvælger de ét hjem, der skal gå videre, og til slut udvælger de tre hjem til finalen. Her er det seerne, der afgør, hvem der skal løbe af med den ærefulde titel som ”Danmarks skønneste hjem” og førstepræmien på 100.000 kroner.

”Danmarks skønneste hjem” sendes i 10 afsnit og har premiere den 19. august klokken 20.00 på DR1.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden