4. sep. 2018
Af Ken Richter

Ny sæson af Hammerslag: Christian Degn overvejer at sælge sin lejlighed

Christian Degn.
Christian Degn.
Foto: Birger Storm
Tirsdag aften den 4. september kl. 20 sender DR det første af 10 nye "Hammerslag". Det handler om førstegangskøbere.

"Hammerslag"-værten Christian Degn har foreløbig boet 13 år i sin 82 kvadratmeter store lejlighed på Vesterbro i København. Lige nu er han ved at få styr på en vandskade i badeværelset, men ellers er han glad for at bo i lejligheden i hovedstaden.

- Det begynder måske nok at klø lidt i fingrene for at sælge, for tit dukker tanken op om at vende hjem til Østjylland. Gennem årene har jeg også set meget godt i "Hammerslag", som kan give lyst til at prøve noget andet. Men lige nu er det ikke aktuelt, siger Christian, der bor sammen med sin kæreste Sirid.

Lejligheden på Vesterbro er faktisk Christians første køb.

- Jeg købte den sammen med min kusine, for ellers havde vi ikke råd. Vi så den en dag med snestorm, så vi var de eneste, der kom til åbent hus. Straks jeg kom ind på trappen, kunne jeg mærke, at det var godt, og lejligheden opfyldte mine behov. Heldigvis var jeg ikke så gammel, for havde jeg været ældre, havde jeg nok tænkt det hele ihjel, erkender Christian Degn.

I det første afsnit af "Hammerslag" åbner Christian Degn dørene til boliger, der appellerer til førstegangskøbere i Aarhus og Hornslet.

Læs mere om: