9. jan. 2019
Af Helle Skram de Fries

Ny sæson af Løvens Hule: Mød de nye løver

De fem løver fra "Løvens hule". Fra venstre: Christian Stadil, Peter Warnøe, Mia Wagner, Jan Dahl Lehrmann og Jesper Buch
De fem løver fra "Løvens hule". Fra venstre: Christian Stadil, Peter Warnøe, Mia Wagner, Jan Dahl Lehrmann og Jesper Buch
Foto: Per Arnesen/DR
9. januar er der premiere på 4. sæson af DR-programmet ”Løvens Hule” med tre nye løver på investorholdet.

Der er udskiftning på tre af stolene i ”Løvens Hule”, der onsdag 9. januar kl. 20.45 har premiere på sæson fire på DR 1.

Fra det gamle hold er Tommy Ahlers blevet udviklings-og forskningsminister, Birgit Aaby forlod hulen for at have tid til sit rengøringsfirma og de investeringer, hun gik med i på investorholdet, og Ilse Jacobsen koncentrerer sig om sine virksomheder.

https://imgix.billedbladet.dk/loevens_hule_-gammelt_holda.jpg
Foto: DR

Blot én løvinde tilbage i hulen

I den nye sæson er der kun en enkelt løvinde i hulen, nemlig den 40-årige jurist Mia Wagner, administrerende direktør i Freeway koncernen, der blandt andet står bag dating.dk, plusbog.dk og avisen.dk.

Ny løve er også 55-årige Peter Warnøe, der er medstifter og direktør i kapitalfonden Nordic Eye og er nær ven af kronprins Frederik.

To gamle løver er stadig med

Den tredje nye løve er 50-årige Jan Dahl Lehrmann, der er tidligere medstifter af blandt andet magasinerne M!, Bil Magasinet, Woman og Bo Bedre, og som i dag arbejder med internetvirksomheder – blandt andre Mybanker og er bestyrelsesformand i butikskæden ”Normal”.

Med i løvehulen er stadig Christian Stadil, der ejer Thornica A/S, og 43-årige iværksætter Jesper Buch, de blandt andet har grundlagt Just-Eat, Miinto og GoMentor.

Læs mere om: