Onsdag, 9. januar 2019 - af Helle Skram de Fries

Ny sæson af Løvens Hule: Mød de nye løver

De fem løver fra "Løvens hule". Fra venstre: Christian Stadil, Peter Warnøe, Mia Wagner, Jan Dahl Lehrmann og Jesper Buch
De fem løver fra "Løvens hule". Fra venstre: Christian Stadil, Peter Warnøe, Mia Wagner, Jan Dahl Lehrmann og Jesper Buch
Foto: Per Arnesen/DR
9. januar er der premiere på 4. sæson af DR-programmet ”Løvens Hule” med tre nye løver på investorholdet.

Der er udskiftning på tre af stolene i ”Løvens Hule”, der onsdag 9. januar kl. 20.45 har premiere på sæson fire på DR 1.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fra det gamle hold er Tommy Ahlers blevet udviklings-og forskningsminister, Birgit Aaby forlod hulen for at have tid til sit rengøringsfirma og de investeringer, hun gik med i på investorholdet, og Ilse Jacobsen koncentrerer sig om sine virksomheder.

Foto: DR

Blot én løvinde tilbage i hulen

I den nye sæson er der kun en enkelt løvinde i hulen, nemlig den 40-årige jurist Mia Wagner, administrerende direktør i Freeway koncernen, der blandt andet står bag dating.dk, plusbog.dk og avisen.dk.

Ny løve er også 55-årige Peter Warnøe, der er medstifter og direktør i kapitalfonden Nordic Eye og er nær ven af kronprins Frederik.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

To gamle løver er stadig med

Den tredje nye løve er 50-årige Jan Dahl Lehrmann, der er tidligere medstifter af blandt andet magasinerne M!, Bil Magasinet, Woman og Bo Bedre, og som i dag arbejder med internetvirksomheder – blandt andre Mybanker og er bestyrelsesformand i butikskæden ”Normal”.

Med i løvehulen er stadig Christian Stadil, der ejer Thornica A/S, og 43-årige iværksætter Jesper Buch, de blandt andet har grundlagt Just-Eat, Miinto og GoMentor.  

 

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden