21. apr. 2020
Af Helle Skram de Fries

Ny sæson: Jesper Buch dropper at stoppe i Løvens Hule

Jesper Buch i "Løvens Hule"
Jesper Buch i "Løvens Hule"
Foto: DR
Hulens etablerede hanløve er alligevel med i sæson seks.
Der kommer en sjette sæson af DR’s populære program ”Løvens Hule”.
Egentlig havde Jesper Buch bestemt sig for at stoppe, men corona-krisen har fået ham til at skifte mening. På sin Instagramprofil, som BILLED-BLADET har tilladelse til at citere fra, skriver løvernes veteran.

Havde valgt at stoppe

”Jeg havde faktisk valgt at stoppe i Løvens Hule efter 5 år ude på venstre flanke. Havde! For så kom Corona den satan, og jeg syntes aldrig ”Løvens Hule” har været mere samfunds-relevant, end formatet er i 2020."

Gode råd og kapital

"Mange Danske virksomheder og iværksættere har brug for støtte, gode råd og kapital, og det vil jeg gerne forsøge at være en del af at give. Derfor går jeg i studiet igen for at optage sæson 6, så nu er I advaret.”
På DR’s hjemmeside fremgår det, at de til sæson seks leder efter nye iværksætter, som er på jagt efter den rigtige investor.

I studiet i juni

Der er ansøgningsfrist 1. maj, og man forventer at kunne gå i studiet i juni. I sæson fem bestod løvepanelet, foruden veteranen Jesper Buch, af Jacob Risgaard, medejer af Coolshop, Christian Arnstedt, medstifter af Blazar Capital, Mia Wagner, direktør i Freeway-koncernen og serieinvestor, Jan Lehrmann.
https://imgix.billedbladet.dk/bb1_loevens_hule_aaaa.jpg
Foto: Per Arnesen.

Læs mere om: