26. feb. 2015
Af Juliane Olsen

Odds: Tannaz og Jógvan ryger i farezonen i X Factor

X Factor
X Factor
Foto: Birger Storm
Det ser ud til at blive et farvel til Tannaz eller Jógvan i aftenens udgave af X Factor, hvis man skal tro de seneste odds.

Program nummer 100 af X Factor ruller i aftenen over skærmen, og her ser det ud til, at enten Tannaz eller Jógvan takker af, hvis man skal tro bookmakernes seneste odds.

- Vi ser Tannaz og Jógvan som de største favoritter til at forlade programmet fredag. De er begge blevet sendt i farezonen af seerne i de to foregående uger, siger oddssætter Niklas Nürnberg fra Bet25 i en pressemeddelelse.

Tannaz har dermed fået odds 2,20 på at blive stemt ud i aftenens program, mens Jógvan har odds 2,50.

Deltagerne har ikke brændt igennem

Hos Danske Spil er man enige i denne spådom, for her ligger de to deltagere også på de laveste odds.

- Vi tror, det er Tannaz, der må forlade X Factor fredag. Hende og Jógvan har tidligere stået i farezonen, hvilket naturligt gør dem til de mest oplagte bud, siger oddsansvarlig Peter Emmike.

Oddssætteren hos Bet25 mener, at årsagen er, at de to deltagere ikke har brændt igennem på skærmen i helt så høj grad som konkurrenterne i liveprogrammerne.

Emilie løber med sejren

- Det kommer nok til at kræve en kraftpræstation fra dem begge, hvis de ikke skal risikere at stå i farezonen igen, siger Nikolas Nürnberg.

Til gengæld ligner det lige nu en sejr til Emilie med odds 2,30 på grund af hendes stabile præstationer i de første liveprogrammer. Det samme gælder hos Danske Spil, der giver odds 2,50.

LÆS MERE: Sophia fra X Factor: Godt jeg fik børn som ung.

Læs mere om: