7. jan. 2018
Af Karina Didriksen

Ole Bornedals datter med i Broen: Jeg har lært meget af Thure Lindhardt

Fanny Leander Bornedal.
Fanny Leander Bornedal.
Foto: Birger Storm
Fanny Leander Bornedal, der er datter af filminstruktøren Ole Bornedal, spiller en hjemløs pige i DR-serien ”Broen” og har fået gode råd af Thure Lindhardt.

Fanny Leander Bornedal er kun 17 år gammel, men hun har allerede flere roller på cv’et.

Hun er datter af filminstruktøren Ole Bornedal og medvirkede i 2016 i DR-julekalenderen ”Den anden verden”. Nu kan hun opleves på skærmen i krimiserien ”Broen IIII”, hvor hun spiller en hjemløs pige.

Under optagelserne fik det unge skuespiltalent et godt forhold til den danske stjerne Thure Lindhardt, der spiller efterforskeren Henrik Sabroe.

- Det var helt fantastisk at arbejde sammen. Thure har lært mig helt vildt meget, både som person, for han er virkelig et godt menneske, og skuespilmæssigt, fortalte Fanny Leander Bornedal til BILLED-BLADET til gallapremieren på ”Broen IIII”.

Lavede øvelser med Thure

I fjerde sæson af ”Broen” spiller hun storesøster til 14-årige Iris Mealor Olsen, og de har begge nydt godt af Thure Lindhardts gode råd.

- Ved første eller anden casting havde vi Thure med os, kun os to og Thure, og han hjalp os bare igennem det hele og lavede nogle øvelser med os. Han er vildt dygtig, sagde Fanny Leander Bornedal med et smil.

”Broen IIII” kan ses hver søndag kl. 20.00 på DR1. Der er i alt otte afsnit i den endegyldigt sidste sæson af den dansk-svenske krimiserie.

https://imgix.billedbladet.dk/dr-0250745.jpg
Foto: DR/Jens Juncker

Læs mere om: