Lørdag, 22. oktober 2011 — af af Thomas Flindt

Ole Kibsgaard blev den lille da de andre par foldede sig ud

Patrick Nielsen og den frække femme fatale, Claudia Rex, dansede helt forrygende i aften - kun overgået af Mads og Anne Sofie.
Patrick Nielsen og den frække femme fatale, Claudia Rex, dansede helt forrygende i aften - kun overgået af Mads og Anne Sofie.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Danserne mestrede i aften de latinamerikanske danse til perfektion.

Konkurrencen spidser til i "Vild med dans" - vi er nu nede på syv dansepar.

Rollerne var i aften skiftet i forhold til sidste uge; dem der sidst dansede argentinsk tango, skulle prøve kræfter med den svære samba og omvendt.

Ugens helt store samtaleemne var Kaya Brüel, der ikke kunne danse live i aften, da hun skulle optræde i München. Hendes dans med partner Steen Lund blev derfor optaget i går. Det samme gjorde René Dif for nogle år tilbage, og det resulterede i et exit fra showet. Oddsene var derfor imod Kaya, der sidste fredag endte i omdans.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En anden der ville få det svært i aften var Ole Kibsgaard. Han synes et niveau bag de andre, og så var endnu en skade brudt op. Parrets argentinske tango var heller ikke prangende, og efter lidt uenigheder i dommerpanelet endte karaktersummen på 21 point. Parret var det eneste par, der scorede under 30 point. Niveauet var nemlig tårnhøjt i aften.

Tæt på perfekt

Tre sexede sambaer samt tre tætte tangoer fik alle til at glemme, hvor de var. The Anthonelli Orchestra sendte sydamerikanske rytmer ud over studiet og bragte tilskuere, dansere og ikke mindst dommere i eksotisk stemning.

Sidste uge blev der sat point-sæsonrekord, men den holdt ikke længe. Flere par fik dommen: "jeres hidtil bedste dans", og aftenens allerbedste, Mads og Anne Sofie, var kun to point fra, at score det maksimale antal point dommerne kan give. Selv Kaya og Steen distancerede sig fra Ole. Efter at have set parrets dans på bånd, var Steen så berørt, at han rystede over hele kroppen. Dommerne var ikke rystede - de var imponerede, og gav parret flotte 31 point. Det fik Tommy og Sophie også, og dermed var der tre par som delte andensidste-pladsen.

En god dans var i aften ikke nok, og nu måtte Kaya, Sophie og Tommy håbe på seernes stemmer, mens Ole nok måtte forberede sig på at skulle danse igen.

Dansen sejrede

Det var en lettet Steen Lund, der triumferende kunne række armene i vejret, da han hørte sit og Kayas navn blive råbt højt af Claus Elming og Christiane Schaumburg-Müller.

Også Sophie Fjellvang Sølling og Tommy Kenter kunne høre deres navn blive råbt op, og dermed skulle ingen af de tre næstlavest-placerede i omdans. Det skulle derimod Nicolaj Kopernikus og Viktoria Franova, der - ikke overraskende - skulle danse imod Ole Kibsgaard. Det var i øvrigt hans fjerde omdans, og han må snart være vant til presset.

Efter de to par havde været på gulvet igen, var der kun at vente på de sidste sms-stemmer. Det ville næste være uretfærdigt, hvis Ole og Karina ville overleve endnu en omdans. Men seerne havde heldigvis øje for dansen, og dermed var rejsen slut for Ole Kibsgaard.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden