23. okt. 2020
Af Liz Rørsig

Ole Kibsgaard: Sådan er jeg som bedstefar

Ole Kibsgaard
Ole Kibsgaard.
Foto: Hanne Juul.
Ole Kibsgaards dag er fuld af musik – lige fra morgenstunden, hvor han sammen med Kaya Brüel medvirker i ”Morgensang med Kaya og Ole” på DR1. Han er også far, bedstefar og ejer af en hyggelig kaffebar, som hustruen Pia bestyrer.

Musikeren Ole Kibsgaard, der medvirker i ”Morgensang med Kaya og Ole” på DR1, er ikke blot far til tre voksne børn, men er også blevet bedstefar – hele tre børnebørn er det blevet til. Og dem har han og hustruen Pia stor fornøjelse af.

Dejligt med børnebørn

- Det er hyggeligt med de små, og jeg tror og håber på, at jeg er en bedre bedstefar end far, fortæller Ole Kibsgaard til BILLED-BLADET.

Nærværende bedstefar

- For dengang mine børn var små, var jeg meget væk, og det har jeg fortrudt. Så nu har jeg fået en anden chance for at være mere nærværende og følge udviklingen hos dem, lyder det fra Ole Kibsgaard.

Kaj og Andrea sange

Musikeren har forsøgt sig – både med egne børn og børnebørn – at gribe guitaren og at synge sangene, som han er kendt for på DR i selskab med figurerne Kaj og Andrea. Men det har ikke været den helt store succes.

- Måske er det sådan, når man er i en musikerfamilie, så er børnene helst fri. Mine børn gad dårligt nok se ”Kaj og Andrea” på tv, siger Ole Kibsgaard med et smil.

Læs interviewet med Ole Kibsgaard og se fotos af hans og hustruen Pias kaffebar på Amager i BILLED-BLADET nr. 43, der er på gaden nu.

Læs mere om: